Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Afegir: 13F, No.102, Xueyuan Road, Xihu District, Hangzhou, província de Zhejiang, Xina

Codi Postal: 310000

Tel: 0571-87068982

Fax: 0571-89714580

Correu electrònic: sale06@dibvision.com

Detalls del producte

Hotel IPTV

DIBSYS hotel solució és una edició especial de productes DIBSYS que personalitzat per a la integració amb el sistema de gestió de propietat d'hotel (SPM). Especialment seu Android basava STB pot donar suport client amb les diverses sol·licituds dins del temps a l'hotel. Podem oferir serveis següents al client de hotel operar directament des de TV.

Pàgina de benvinguda, introducció hotel mostrar en la comprovació-in.(Add scrolling subtitles message or advertisement during the program)

Fent clic al botó de menú, client pot contractar el servei, vuit seccions de serveis es proporcionen als clients com els següents:

-Viure

-VOD

-Aliments

-Servei

-Paisatges

-Facturació

-Telèfon (tres interaccions de pantalla)

-APPs (Web surf, joc, Ràdio, fotos i el contingut de l'equipament d'USB extern)

Pel contingut i la presentació de cada secció, mirar a la següent captura de pantalla per a la informació. Dibsys auto-ha desenvolupat IPTV hotel de nivell de sistema que permet múltiples pantalles d'operació i compartir serveis d'IPTV en telèfon/coixí mitjançant wifi. Aquesta funció pot satisfer les necessitats d'entreteniment més d'un client al mateix temps.


Complexió de costum-un alçar conjunt, dissenyat especialment per a necessitats molt propi de un hotel, com ara introducció hotel, càtering, compres, servei de consultes de paisatges, facturació informació, etc.

Proporcionar una interfície de negoci flexibles de tercer, pot ser connectat a hotel recepció o Weltzeituhr importats, clima, vol, anomenar servei, gestió de mercat, informació administrativa, etc.

Plataforma uniforme Android OS, suport multi-pantalla funció i múltiples accessos terminals.

Proporcionar el vídeo a la carta (VOD), repetició, el canvi de temps, jocs interactius i altres serveis interactius.

Distribuir terrestre i satèl·lit de programadors de televisió a cada habitació tot el camí a través de l'edifici flexible, controlable senyalització i marca corporativa.

Hotel IPTV pot oferir una àmplia gamma de canals locals i estrangeres.

Disseny d'interfície d'usuari personalitzades per als clients, nova experiència en el camp de la moda i esports.

Seguretat de xarxa sense precedents.

Tots els programes estarà disponibles a petició. Entre els avantatges d'alternatives, una enregistradora de vídeo de xarxa basada els permet registres programadors de la guia de programadors electrònics quan són fora, mirar més tard en un moment més convenient.

Costos, espai i energia són salvats per prescindint del lliure vista IPTV caixes, gravadores de vídeo i fins i tot TV on visionament de PC és adoptat.

IPTV solució clau en mà per a l'hotel és que segueix sent baix manteniment, mentre encara reparteix un servei d'alta gamma amb poc o cap enrenou.


Pàgina de menú

Pàgina de menú inclou desplaçament subtítols als costats superiors i inferiors, que empenyen la publicitat, la introducció de l'hotel o altra informació. Enmig, és que una pantalla de vídeo hotel/foto o logo de l'hotel i fins a 10 fotografies pot ser mostrat. Sota la imatge, hi ha l'entrada a diversos menús de servidor. Feu clic a "telèfon"; vostè pot obtenir el codi QR.  Escaneig de telèfon/coixí per instal·lar el APKs, que va a aconseguir multi-pantalla funció.

Serveis d'Hotel

Es pot millorar el nivell de servei hotel proporcionant servei de valor afegit. Amb hotel iptv, persones obtenir experiència més convenient al servei de la vida. A més, és una gran promoció de patrons de consum que ajudar al seu negoci.

Promoció especial aliments: suport d'imatge, vídeo i caràcter forma. Client escull aliments a determinades categories, com ara menjar occidental, menjar xinès i comprovació de l'ordre seleccionada en "el meu ordre".

Gestió de l'hotel: editar el nom, fotografia, classfication, descripció.

Promoció local atractiu: és un servei d'introducció de paisatges que pot satisfer la investigació de recerca viatge, entendre les pràctiques i els costums locals. Fent clic a la imatge, les missions poden veure introducció detallada dels paisatges i mapa, informació de tràfic.

Cinema i TV

Veure vídeos de HD o SD en servidor VOD.
Suport a diferents pistes d'àudio i subtítols.
Informació, presentar, imdb puntuació i altra informació actualitzada.

Gestionar els canals de televisió en directe

APPs
Múltiples aplicacions base afegit en condicions de xarxa.

Direcció d'empreses d'IPTV
Rebre la demanda dels clients i resposta, registres de cunsumption.

Investigació